Platforma nationala de informare despre vaccinarea COVID-19


Structura anului scolar 2019 - 2020
GHIDUL CANDIDATULUI 2019 - 2020

Anunt burse vara - Anunt corigente 2018 - 2019


SEDINTE COMPLETARE OPTIUNI CLASA a VIII-a


Locuri libere invatamant profesional
Informatii utile
An scolar 2010-2011

Din luna februarie, pe parcursul semestrului II, an scola 2010-2011, clasa a IV-a, sub indrumarea doamnei prof. pt. inv. primar Daniela Preda, participa la proiectul ,,Copiii invata sa protejeze animalele", organizat de Fundatia pentru protectia animalelor VIER PFOTEN.  Proiectul isi propune sa arate ca prin educatie copiii trebuie sa stie ca oamenii sunt cei care pot face ceva pentru a imbunatati viata animalelor. Pentru aceasta, copiii au primit gratuit caietul de studiu ,,Aproape de animale" care propune o abordare noua, interactiva, prin care copiii pot cunoaste aspecte din viata animalelor si se pot implica direct in dezbateri si activitati pe marginea temelor prezentate.



FOR  A  LIFE  WITHOUT  JUNK  FOOD! - parteneriat multilateral Comenius finanţat din fonduri europene, ce se desfaşoară pe o durata de doi ani şi în care şcoala noastră participă alături de alte şcoli din Italia, Bulgaria, Turcia si Polonia. Scopul principal al acestui proiect european este responsabilizarea elevilor în privinţa alimentaţiei corecte.

Puteti accesa site-ul proiectului la urmatoarea adresa: http://comenius.edu.pl/


Bridge of Letters - proiect internaţional care constă în realizarea  unei corespondenţe prin intermediul poştei, între copiii din şcoala noastră şi copiii din şcoala Gazi Ahmet İlköğretim Okulu din oraşul Niksar, Turcia. Peste 30 de copii din Şcoala "Antonie Vodă" corespondează cu copii din Niksar, punând astfel bazele unor prietenii de durată şi pregătindu-se astfel pentru dezvoltarea unui viitor proiect Comenius la nivelul şcolii.