Platforma nationala de informare despre vaccinarea COVID-19


Structura anului scolar 2019 - 2020
GHIDUL CANDIDATULUI 2019 - 2020

Anunt burse vara - Anunt corigente 2018 - 2019


SEDINTE COMPLETARE OPTIUNI CLASA a VIII-a


Locuri libere invatamant profesional
Informatii utile
An scolar 2009-2010

COALA JUDETEANA DE ABILITATI DE VIATA - proiect finantat de Comisia Europeana si Guvernul Romaniei, implementat in perioada ianuarie-noiembrie 2010 de catre Asociatia Centrul de Resurse Apollo in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Prahova. Proiectul a implicat 22 de elevi de la scoala "Antonie Voda" Popesti, dezvoltandu-le abilitatile de viata, prin 9 teme principale: Cunoaste-te pe tine insuti; Identitatea de gen; Viata sexuala si sanatatea  publica; Dezvoltarea abilitatilor si competentelor sociale; Managementul problemelor si conflictelor; Alegerea carierei profesionale; Codul bunelor maniere; Cetatean european, inclusiv notiuni generale de protectia mediului; Educatie interculturala pentru comunitati multietnice. Profesor formator: Popescu Ana Maria.


SANATATEA, ARTA CONVIETUIRII ARMONIOASE CU NOI INSINE - concurs desfasurat in cadrul Proiectului Strategic "Oferte educationale inclusive extracurriculare si extrascolare pentru formarea stilului de viata sanatos si a cetateniei active pentru copii din comunitati dezavantajate, cu precadere rurale, in invatamantul preuniversitar din Romania". Proiectul este unul desfasurat la nivel national si este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Proiectul se desfasoara pe durata a doi ani scolari: 2009-2010 si 2010-2011 si cuprinde iverse actiuni si activitati desfasurate la nivelul scolii, printre care si concursul mai sus mentionat. In cadrul acestui concurs s-au evidentiat la nivel judetean elevele Savu Madalina, Voicu Ligia si Rindasu Gabriela, care au fost premiate in cadrul festivitatii organizate in cadrul ISJ Prahova. Felicitari!



CLASA  DE  5  STELE - proiect de mediu derulat în a doua jumătate a semestrului al doilea, ce are ca finalitate dezvoltarea deprinderilor de ocrotire şi întreţinere a mediului înconjurător. La sfârşitul anului şcolar se va realiza şi premierea claselor cele mai curate, fiind desemnată Clasa de 5 Stele.



Bridge of Letters - proiect internaţional care constă în realizarea  unei corespondenţe prin intermediul poştei, între copiii din şcoala noastră şi copiii din şcoala Gazi Ahmet İlköğretim Okulu din oraşul Niksar, Turcia. Peste 30 de copii din Şcoala "Antonie Vodă" corespondează cu copii din Niksar, punând astfel bazele unor prietenii de durată şi pregătindu-se astfel pentru dezvoltarea unui viitor proiect Comenius la nivelul şcolii.



STOP VIOLENTEI!- parteneriat cu politia, familia si CJAP



1 June, International Day of Children- parteneriat eTwinning  care a avut ca rezultat final realizarea unei reviste virtuale care conţine lucrările copiilor din şcoala noastră, alături de cele ale copiilor din alte şcoli din ţară şi străinătate.



Let's Go! Language - parteneriat eTwinning care va avea ca rezultat final crearea unui site multilingvistic, unde copiii vor putea învăţa aproape toate limbile vorbite in Europa.


No place like home! - parteneriat eTwinning care constă în realizarea unui schimb de mesaje e-mail între un grup de copii de la şcoala noastră şi unul de la St Brigid's College (Mare Britanie). În cadrul acestuia, copiii vor avea ocazia să îşi perfecţioneze cunoştinţele de limba engleză şi franceză şi vor cunoaşte persoane din  altă ţară, intrând astfel în contact cu o nouă cultură.


Braintrainers! - parteneriat eTwinning pentru clasele primare, care constă în rezolvarea de teme interdisciplinare de către elevii din diferite ţări europene.